Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

HP SERVERS

( aantal producten: 6 )

HP ProLiant servers 

HP serveroplossingen uit de ProLiant serie behoren tot de meest populaire servers dankzij hun prestaties en relatief kleine afmetingen. Hierdoor bieden zij een veelheid aan toepassingen, afhankelijk van het gekozen gebruiksprofiel. HP servers zijn een uitstekende keuze voor kleine bedrijven, waar de efficiëntie van gegevensoverdracht belangrijk is, maar ze blijken ook nuttig wanneer veel gegevenspakketten moeten worden opgeslagen in de ononderbroken bedrijfsmodus. 
 
HP servers in de ProLiant lijn bestaan in verschillende versies, en in ons aanbod zijn er die van de 7e, 8e en 9e generatie, aangepast aan de behoeften van ondernemers. Het kenmerk dat van invloed is op het veelvuldig gebruik van deze servers is hun geringe omvang in verhouding tot de geboden mogelijkheden. De Intel Xeon-processoren in HP-servers garanderen een uitstekende kwaliteit van de werking van het apparaat, voor toepassingen in de IT-omgeving.  

Onder de HP servers in ons aanbod vindt u complete machines uitgerust met de nodige componenten, inclusief RAM van goede kwaliteit in DDR3 of DDR4 formaat. Hierdoor kunt u apparatuur kiezen die geschikt is om grote hoeveelheden gegevens op te slaan en in continubedrijf beschikbaar te stellen, en die tegelijkertijd energiezuinig is. Bij continu bedrijf maken zelfs kleine verschillen in stroomverbruik een groot verschil - een server werkt tenslotte vele jaren continu. Daarom is het zinvol te kiezen voor beproefde oplossingen die energie besparen.

Servers voor bedrijven

HP merkservers uit de ProLiant serie zijn apparaten gemaakt met dual-core en multi-core technologie, die een stabiele werkomgeving in elk bedrijf garanderen. De productserie omvat ook kleine servers met hoge MicroServer-capaciteiten met ECC RAM, die de controle van overgedragen bestanden ondersteunt en het mogelijk maakt deze in real time te herstellen. Deze oplossing is van invloed op de stabiliteit van de server, waardoor deze zeer geschikt is voor continue gegevensverwerking. 

Onder de servers die worden aanbevolen voor bedrijven in de bedrijfsdimensie, vindt u ProLiant-servers van de 8e generatie die zijn uitgerust met SATA-schijven. Deze maken een uitstekende opslagkwaliteit mogelijk voor grote hoeveelheden gegevens. Dankzij een goed gekozen RAM-bot krijgt u een apparaat dat klaar is voor continue werking, snel reageert op verzoeken en u in staat stelt gegevenspakketten efficiënt te beheren.

HP servers - aanbieding

Bij de HP servers die aan ondernemers worden aanbevolen, is het de moeite waard aandacht te besteden aan de aanpassing van het product aan het werken met grote datapakketten. Wanneer u een HP server voor uw bedrijf kiest, controleer dan de parameters van de afzonderlijke componenten en selecteer een apparaat dat een efficiënte werking garandeert en tegelijkertijd een energie-efficiënte oplossing zal blijken te zijn die is aangepast aan een continue werking gedurende vele jaren.

HP servers zijn uitgerust met componenten van goede kwaliteit die zorgen voor een soepele werking van alle subassemblages, wat van invloed is op de stabiliteit van de werking van de server. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan het RAM-geheugen dat in servers wordt gebruikt - in dit geval is het goed te kiezen voor ruime botten, die al dan niet worden gekenmerkt door een voldoende hoge kloksnelheid. Een voordelige optie is het gebruik van ECC RAM, wat de stabiliteit van het systeem beïnvloedt en de kwaliteit van het werk van het apparaat verbetert. 
 
Servers moeten ook werken op componenten met voldoende koeling. De continue werking van de server vereist een efficiënte koeling en tegelijkertijd energiebesparende oplossingen. In ons aanbod vindt u de beste HP serveroplossingen waarmee u een efficiënt databeheersysteem kunt invoeren. Kies een HP server uit de ProLiant serie om uw bedrijf met maximale efficiëntie te runnen.  

De kleine HP apparaten kunnen zowel in kleine ondernemingen als in data-opslagstations worden gebruikt, overal waar het nodig is om grote gegevenspakketten te verzamelen. Dankzij de mogelijkheid om afzonderlijke componenten uit te wisselen, kunt u de server gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften, en wij helpen u bij de keuze van alle benodigde componenten. 

pixel