Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

Waarom ESUS?

"Kwaliteit wordt veel langer onthouden dan prijs"
citaat. GUCCI
Onze missie
„Wij zijn hier om professionele IT-oplossingen te bieden, ondersteund door jarenlange ervaring en hoge competentie.” - Łukasz
„Wij handelen met passie door onszelf voortdurend te ontwikkelen om via onze gezamenlijke inzet bij te dragen aan de ontwikkeling van IT in Europa.” - Szymon
„Klanttevredenheid is onze topprioriteit, en daarom stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze bijeenkomsten resulteren in langdurige partnerschappen.” - Adam
Onze waarden
Kwaliteit
Wij stellen alles in het werk in elke fase van onze dienstverlening, van de kwaliteit van de producten zelf, via advies, tot de uitvoering van uw bestelling.
Passie
Wij zijn gepassioneerd en willen onze ervaring met u delen.
Kennis
Wij weten waar we mee bezig zijn en delen deze kennis graag met u, zodat u kunt rekenen op ons professioneel advies.
Partnerschap
Wij zijn toegewijd aan het opbouwen van lange termijn relaties, uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
Elasticiteit
Wij staan open voor innovatie en zijn gericht op klanttevredenheid. Wij benaderen iedereen individueel.
Over ons
ESUS IT is geen gewone online winkel. Vanaf het allereerste begin was het ons doel een plaats te creëren waar onze partners niet alleen een product kunnen vinden, maar ook technische ondersteuning. Wij zijn er om te helpen problemen op te lossen, en onze uitgebreide kennis op het gebied van halfgeleiders stelt ons in staat een optimale oplossing voor de klant te vinden. Wij werken niet volgens schema's, maar proberen elk geval individueel te benaderen. Wij weten hoe wij moeten vragen en wat wij moeten vragen om uw behoeften te begrijpen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ons advies met alle gevolgen van dien, en daarom genieten wij dagelijks het vertrouwen van vele van onze partners.
Ons bedrijf werd in 2008 opgericht voor klanten die op zoek waren naar servergeheugen. RAM-geheugen is de basis van onze ontwikkeling en het was het eerste gebied waarin wij ons specialiseerden. ESUS IT werd opgericht als antwoord op de behoeften van onze klanten die vaak moeite hadden om "compatibel geheugen" te vinden voor een bepaald model van server, werkstation, laptop of APPLE computers. Ons doel was om de leider te worden in de verkoop van RAM modules in onze regio. Vanuit het perspectief van vele jaren en ervaring kunnen wij duidelijk meedelen dat wij erin geslaagd zijn een unieke onderneming op Europese schaal te creëren. De kennis en ervaring van onze medewerkers op het gebied van RAM-geheugen onderscheidt ons van andere bedrijven. Voortdurende ontwikkeling en een brede kijk op de behoeften van de klant stellen ons in staat ongewone oplossingen te implementeren waarvoor wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen.
De volgende stap in onze geschiedenis was de uitbreiding van ons aanbod met SSD- en HDD-schijven. Klanten verwachtten meer dan alleen RAM. Schijven waren een natuurlijke stap in de ontwikkeling van het aanbod, dat voortdurend wordt uitgebreid. Vervolgens introduceerden wij processoren in verschillende versies, opslagoplossingen voor gegevensopslag/archivering en back-up stroomapparatuur. Wij zijn een bedrijf dat luistert naar zijn zakenpartners, en daarom hebben wij netwerkproducten in ons aanbod opgenomen. Ons doel is om ons speciale aanbod uit te breiden. Wij zijn bezig met de invoering van een oplossing waarbij de klant, die niet ziet wat hij nodig heeft, na het invoeren van het model van het apparaat, zelf de nodige onderdelen zal kunnen vinden.
Wij werken ons productaanbod systematisch bij in overeenstemming met de huidige tendensen en de behoeften van onze partners. Wij zijn actief op buitenlandse markten en onze verkoop in Europa neemt voortdurend toe. Onze passie, kennis en inzet resulteren in het winnen van het vertrouwen van een groeiend aantal cliënten in binnen- en buitenland.
Bekijk wat ze over ons zeggen
pixel