Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

DDR4 SODIMM ECC

( aantal producten: 119 )

ECC DDR4 SO-DIMM - beste kwaliteit RAM

Wilt u uw hardware upgraden en de prestaties ervan verbeteren? Als dat het geval is, raden wij u aan gebruik te maken van de aanbieding in onze winkel voor betrouwbare ECC DDR4 SO-DIMM RAM. In ons assortiment vindt u de beste onderdelen, die u zeker niet zullen teleurstellen. Kwaliteit komt bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom onderscheiden onze geheugendobbelstenen zich door hun parameters. Kijk zelf en plaats uw bestelling vandaag.

Wij besteden veel aandacht aan veiligheid, evenals aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij volledige technische ondersteuning op de door ons aangeboden apparatuur. Als u vragen hebt, kunt u ons schrijven of bellen. Wij zullen u graag helpen uw twijfels weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.
Bij ons kunt u niet alleen nieuwe onderdelen kopen, maar ook gebruikte, post-lease ECC DDR4 SO-DIMM RAM. Welke optie u ook kiest, u krijgt een getest, volledig operationeel onderdeel. Kijk zeker eens naar onze prijzen!

DDR4 SO-DIMM - wat is dat?

Als u zich afvraagt wat de naam van de door ons aangeboden RAM-modellen betekent, zullen wij u dat snel uitleggen. SO-DIMM is een andere variant van traditioneel RAM, die vooral wordt gekenmerkt door het feit dat hij iets kleinere afmetingen heeft. Bijgevolg is dit type geheugen vooral ontworpen en gebruikt voor gebruik in draagbare computers zoals notebooks, maar ook in kantoorapparatuur. Als u over dergelijke apparaten beschikt, zijn dit soort modellen geschikt voor u!

De DDR4-modellen die in onze winkel worden aangeboden, behoren tot de nieuwere types werkgeheugen (na DDR5) en worden gekenmerkt door een grotere energie-efficiëntie en een betere bandbreedte in vergelijking met hun voorgangers. Alvorens tot aankoop over te gaan, dient u zich ervan te vergewissen dat uw moederbord over de juiste chipsets beschikt om dergelijke geavanceerde RAM mogelijk te maken. Als je niet weet hoe je dit moet controleren, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen!

ECC DDR4 SO-DIMM vs niet-ECC

Waarom inzetten op ECC RAM uit ons assortiment? ECC is een afkorting die betekent dat het RAM-geheugen in kwestie is uitgerust met een foutcorrectiefunctie. Dit betekent dat de gegevens die het verzendt, extra worden gecontroleerd op mogelijke transmissiefouten. Dit is een bijzonder wenselijke eigenschap als het geheugen bijvoorbeeld in NAS-servers wordt gebruikt.

DDR4 ECC RAM kan ook worden gebruikt in mobiele werkstations. Dit verbetert de stabiliteit van het systeem en de juistheid van de transmissie. Het nadeel is dat dit type RAM iets duurder is dan zijn niet-ECC tegenhangers.

DDR4 ECC RAM - ruime keuze, gunstige prijzen

Wij concentreren ons op verscheidenheid in ons aanbod, zodat wij er zeker van zijn dat er voor elk van onze klanten iets bij zit. Wij verkopen DDR4 ECC RAM van bekende fabrikanten als Dell, HP, Hynix, Samsung en vele anderen. De aankoop van merkhardware is een garantie voor goede prestaties en een goede werking.

Afhankelijk van de vraag bieden wij RAM's aan met een totale capaciteit die varieert van 4 tot maar liefst 32 gigabyte. Hun klokfrequenties variëren van 2133 tot 3200 MHz. Bekijk het hele assortiment en vergelijk de individuele opties!

pixel