Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

RAM-geheugen voor een Dell laptop

( aantal producten: 1186 )

RAM voor Dell laptops - een aantrekkelijk aanbod

Een traag presterende laptop betekent niet dat u zich klaar hoeft te maken om een nieuwe te kopen. Soms hebt u alleen een veel goedkopere oplossing nodig in de vorm van een upgrade van de onderdelen. Bekijk ons assortiment RAM-geheugen voor uw Dell laptop en ontdek zelf dat een upgrade eenvoudig kan zijn. Alle onderdelen die wij aanbieden zijn van een merk en u zult zeker geen problemen hebben om er een te vinden die bij uw hardware past. Sluit u aan bij onze vertrouwde klanten en geniet opnieuw van uw snelle apparaat!

Wat zo aantrekkelijk is aan het aanbod van ESUS IT is in de eerste plaats de enorme verscheidenheid aan componenten. Wij hebben tal van versies van Dell laptop RAM om eigenaren van zowel oudere als nieuwere apparaten tevreden te stellen. In tegenstelling tot andere winkels, verkopen wij de vorige generaties RAM-geheugen de hele tijd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw laptop te verouderd is om te upgraden. Neem een kijkje in ons volledige assortiment en zie voor jezelf!

Wij zijn niet alleen trots op onze kwaliteitsonderdelen, maar ook op onze uitstekende service. Wij bieden volledige assistentie in elke fase van uw aankoop, evenals technische ondersteuning na de verkoop. Bovendien wordt elk van onze Dell laptop RAM-geheugens geleverd met een garantie van drie jaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de mogelijkheid dat een onvoorziene storing u overkomt.

Dell laptops - geheugen vergroten is eenvoudig

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van honderden producten, dus het maakt niet uit wat voor soort laptop u heeft, u zult geen problemen hebben met het upgraden ervan. Onder de geheugendobbelstenen die wij verkopen, vindt u verschillende soorten zoals DDR2, DDR3, DDR4 of DDR5. U kunt onze handige filters gebruiken en op basis van het model van uw laptop zoeken naar bijpassende modellen. Zo kunt u in een handomdraai alles kopen wat u nodig heeft.

Wij verkopen dobbelstenen met verschillende capaciteiten. De kleinste zijn 2, terwijl de grootste tot 32 gigabyte groot zijn. Wij hebben zowel ECC als non-ECC versies in het assortiment. De kloksnelheid van de RAM voor Dell laptops varieert van 533 tot 3200 MHz. Wij raden u aan de afzonderlijke productpagina's te raadplegen voor meer details over de specificaties van specifieke modellen.

Indien u bijkomende vragen heeft die niet op onze website worden beantwoord, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u graag helpen uw probleem op te lossen - sales@esus-it.nl

Hoe kies ik het RAM-geheugen voor mijn DELL laptop?

Het upgraden van uw laptop is altijd een goed idee, maar u moet zich ervan bewust zijn dat niet alle Dell laptop RAM-modellen op elk stuk hardware zullen werken. U moet een paar basisprincipes in gedachten houden wanneer u gaat rondkijken.

De eerste stap is het controleren van de specificaties van uw toestel. Dit zal u vertellen welk type RAM het ondersteunt. Dit is een zeer belangrijk punt, want in geval van incompatibiliteit zal het onderdeel dat u hebt gekocht gewoon niet werken. Een ander belangrijk punt is na te gaan voor hoeveel geheugen uw laptop maximaal ontworpen is. Op die manier weet u welke capaciteit u zich kunt veroorloven.

Wenst u een advies vóór aankoop, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs zullen ervoor zorgen dat u compatibele onderdelen kiest!

pixel