RAM-geheugen voor een HP/Compaq laptop

( number of products: 3152 )

RAM voor HP laptops - bekijk onze aanbieding

Als u genoeg heeft van een traag draaiende laptop en de prestaties ervan wilt verbeteren, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een zeer breed scala aan producten om dit probleem aan te pakken. Bekijk onze producten in de categorie HP laptop RAM. Wij hebben merkcomponenten die u zeker niet in de steek zullen laten. Duizenden klanten hebben al op ons vertrouwd en ook u kunt zich bij deze groep aansluiten!

Waarom zou u inzetten op het aanbod van ESUS IT? Het RAM geheugen dat wij aanbieden is zeer divers, dus welk model HP of Compaq laptop u ook heeft, u zult er zeker het juiste onderdeel voor kunnen vinden. Wat ons ook onderscheidt is dat we gebruikers van oudere apparaten in gedachten houden. U kunt zelfs onderdelen kopen voor laptops die niet meer in productie zijn. Overtuig uzelf en bekijk ons volledige assortiment!

Wij hechten veel belang aan de tevredenheid en veiligheid van onze klanten. Daarom bieden wij tot drie jaar garantie op de geheugendobbelstenen die u in onze winkel koopt! Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het risico van onvoorziene storingen en de daaraan verbonden extra kosten. Bekijk de details op onze website.

Hoe selecteer ik het RAM geheugen voor mijn HP laptop?

Als u hebt besloten om de prestaties van uw HP laptop te verbeteren door het geheugen te upgraden, zijn er een paar belangrijke dingen om te onthouden. Al het RAM-geheugen dat in deze categorie beschikbaar is, is compatibel met de hardware van het merk, maar dat betekent niet dat het in uw laptop zal werken. Om er zeker van te zijn dat u de juiste aankoop doet, raden wij u aan om eerst de specificaties van uw apparaat te controleren voor de maximale hoeveelheid en soorten RAM die dit kan ondersteunen.

Het type geheugen (DDR2, DDR3, DDR4, DDR5) dat u op uw laptop kunt plaatsen, hangt af van de kenmerken van het moederbord. Oudere hardware zal niet in staat zijn om nieuwere oplossingen te gebruiken, waardoor het in dit geval zinloos is om geavanceerdere RAM dobbelstenen aan te schaffen. Het is ook aan te bevelen dat alle gebruikte geheugenuitbreidingen van hetzelfde type zijn.

Het is ook heel belangrijk om de maximale hoeveelheid RAM te bepalen die uw laptop aankan. Anders kan het zijn dat u onnodig investeert in RAM-geheugen met een te grote capaciteit dat u toch niet zult kunnen gebruiken. Vergeet niet om bij het winkelen ook rekening te houden met het RAM-geheugen dat al in uw laptop is geïnstalleerd (tenzij u geen upgrade uitvoert met extra RAM-geheugen, maar ze allemaal vervangt door nieuwe).

HP laptops - geheugenupgrade

Ons assortiment is zeer divers en u zult gemakkelijk componenten vinden die bij uw hardware passen. Wij hebben RAM voor HP laptops in een verscheidenheid van specificaties. U kunt bij ons modellen krijgen met capaciteiten variërend van 2 tot zelfs 32 gigabyte. In termen van klokfrequentie, verkopen wij dobbelstenen met parameters variërend van 533 tot 4800 MHz. Meer details en technische gegevens vindt u op de afzonderlijke productpagina's.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste RAM geheugen voor uw HP laptop, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en adviseren u over een aankoop waar u zeker tevreden over zult zijn.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel