RAM GEHEUGEN VOOR PC

( number of products: 4089 )

Computergeheugen

Computergeheugen wordt onderverdeeld naar type. In dit criterium worden twee fundamentele zaken onderscheiden - efemere geheugens en niet-vluchtige geheugens. Persistent, of niet-vluchtig geheugen, is de ruimte waarin permanent opgeslagen gegevens worden opgeslagen, zoals het besturingssysteem, geïnstalleerde software of bestanden die ook beschikbaar zijn wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. Vluchtig geheugen daarentegen ondersteunt lopende bewerkingen die alleen plaatsvinden wanneer de computer is ingeschakeld.

Onder vluchtig geheugen valt bijvoorbeeld RAM, waarin een grote hoeveelheid gegevens wordt opgeslagen, maar alleen zolang de computer of laptop actief is - deze informatie gaat verloren telkens wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld. Kenmerkende parameters die de kwaliteit van RAM bepalen zijn onder meer capaciteit en klokfrequentie. Als het RAM-geheugen (of de geheugens) goed is gekozen voor het apparaat en het beoogde gebruik, zal de gebruiker profiteren van de snelheid van de computer.

RAM voor uw computer - geheugentypes en frequenties

Random Access Memory (RAM) is een van de belangrijkste onderdelen van elke computer. De matrijs moet worden afgestemd op het type CPU-sleuf, hoewel er ontwerpen zijn waarbij het RAM-geheugen permanent aan de CPU is bevestigd - het wordt erop gesoldeerd. Het vervangen van zo'n geheugen vereist extra vaardigheden.

Wij bieden een breed scala van geheugencomponenten met verschillende parameters. Het is de moeite waard de meest innovatieve technologieën te kiezen die de beste prestaties van het toestel garanderen. Momenteel is DDR4 de beste RAM-standaard, die een hoge bandbreedte en capaciteit garandeert bij een laag stroomverbruik - hij werkt bij 1,2 V.

De klokfrequentie van het RAM wordt weerspiegeld in de snelheid van de gegevenstoegang. Hoe hoger de frequentieparameter, hoe efficiënter het toestel zal werken. DDR4 RAM dobbelstenen draaien tot 3200 MHz en ondersteunen tot 128 GB geheugenruimte, waardoor ze een populaire keuze zijn voor laptops die zijn ontworpen om grote hoeveelheden multimedia te draaien.

Hoeveel RAM is het waard om te hebben?

Afhankelijk van het gebruiksprofiel van uw laptop, kunt u een RAM-die op maat maken die aan uw behoeften voldoet. RAM met een lage capaciteit tot 8 GB zal goed werken voor thuisgebruik. Als u echter geheugen nodig hebt dat een zakelijk apparaat ondersteunt, is een capaciteit van maximaal 16 GB het overwegen waard. Een krachtige computer waarop geavanceerde programma's en databanken worden uitgevoerd, moet beschikken over RAM-geheugen met ruimte voor ten minste 32 GB aan gegevens, waarbij de beste apparaten tot 128 GB ondersteunen.

Ons assortiment biedt een ruime keuze aan RAM - kies een model dat past bij uw behoeften en toestelprofiel om te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel