DDR4 NON-ECC

( number of products: 210 )

DDR4 niet-ECC RAM

DDR4 RAM geheugen zijn nu het meest te vinden in nieuwe laptop- of computermodellen. DDR 4-geheugen wordt gekenmerkt door een hogere kloksnelheid en verwerkingscapaciteit, terwijl het stroomverbruik daalt. Bij de keuze van DDR 4 is het de moeite waard aandacht te besteden aan de parameter CL (CAS latency) - hoe lager deze is, hoe lager de latency is die door het gekozen geheugen wordt gegarandeerd. Prestaties in combinatie met een minimale tijd tussen het verzenden van een verzoek en het lezen van gegevens en een energiebesparend formaat DDR4, dat werkt bij een spanning in het bereik van 1,05 - 1,2 V, is momenteel het populairste en voordeligste type RAM-dice.

DDR4 non-ECC vs ECC - de verschillen

Het foutcorrectiesysteem binnen databits, of ECC, kenmerkt RAM-geheugen met een verlengde databus. Dientengevolge worden redundante controlebits met de gegevenspakketten meegezonden om single-error-correctie of double-error-correctie mogelijk te maken. DDR4 ECC RAM beïnvloedt de stabiele werking van systemen waar een continue, betrouwbare computerwerking vereist is, wat vooral het geval is bij werkstations en servers.  

DDR4 non-ECC is de beste oplossing in personal computers, omdat mogelijke fouten het werk in veel eenheden niet dreigen stil te leggen, en hun verschijning gemakkelijk kan worden gerepareerd. Non-ECC geheugen zijn efficiënter en zullen de snelheid van gegevensverwerking beïnvloeden, wat het belangrijkste uitgangspunt is van DDR4 RAM met een verhoogde timing in vergelijking met de vorige generatie geheugen, gecombineerd met een energiezuinig formaat. Door geheugen met een optimale capaciteit van 16 GB te kiezen, zal uw computer grote hoeveelheden gegevens snel kunnen verwerken en zal het werken aan veeleisende software geen uitdaging zijn die uw computer belast.

DDR4 non-ECC RAM - aanbevolen modellen

In ons aanbod vindt u non-ECC RAM geheugen in DDR4 versie, die de prestaties van uw computer zullen verhogen. Wij bevelen vooral modellen aan van Samsung, Micron en Hynix, omdat dit de belangrijkste DRAM-fabrikanten zijn. 

Bekijk het volledige aanbod van esus-it.com en kies de RAM geheugen die de prestaties van uw apparatuur aanzienlijk zal beïnvloeden. Als u niet zeker weet welk geheugen geschikt is voor uw computer - schrijf ons. Onze specialisten zullen u helpen de juiste RAM te kiezen die bij uw apparaat past. 

I DO NOT AGREE
I AGREE, I WANT TO GO TO THE WEBSITE
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel