Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

DDR4 NON-ECC

( aantal producten: 229 )

DDR4 niet-ECC RAM

DDR4 RAM is nu het meest te vinden in nieuwe laptop- of computermodellen. DDR 4-geheugen wordt gekenmerkt door een hogere kloksnelheid en bandbreedte bij een lager stroomverbruik. Bij het kiezen van DDR 4 is het de moeite waard aandacht te besteden aan de CL (CAS latency) parameter - hoe lager deze is, hoe lager de latency die door het gekozen RAM wordt gegarandeerd. Prestaties gecombineerd met een minimale tijd tussen het verzenden van een verzoek en het lezen van gegevens en het energiezuinige DDR4-formaat, dat werkt bij een spanning tussen 1,05 en 1,2 V, is momenteel het populairste en voordeligste type RAM.

 

DDR4 non-ECC vs ECC - de verschillen

Het foutcorrectiesysteem binnen databits, of ECC, kenmerkt RAM's met een verlengde databus. Dientengevolge worden met de gegevenspakketten overtollige controlebits verzonden, die correctie door middel van enkelvoudige of dubbele foutcorrectie mogelijk maken. De werking van DDR4 ECC RAM draagt bij tot een stabiele werking van het systeem overal waar een continue, betrouwbare werking van de computer vereist is, d.w.z. voornamelijk in werkstations en servers. 

DDR4 non-ECC is de beste oplossing in personal computing, omdat eventuele fouten niet dreigen te resulteren in het stopzetten van de werking van meerdere eenheden en gemakkelijk kunnen worden verholpen als ze zich voordoen. Niet-ECC-geheugens zijn efficiënter en zullen de snelheid van gegevensverwerking beïnvloeden, wat het hoofddoel is van DDR4 RAM met een verhoogde kloksnelheid in vergelijking met RAM van de vorige generatie, gecombineerd met een energie-efficiënt formaat. Als u RAM kiest met een optimale capaciteit van 16 GB, zorgt u ervoor dat uw computer grote hoeveelheden gegevens snel kan verwerken en dat het werken met veeleisende software geen uitdaging is die uw computer onder druk zet. 

DDR4 non-ECC RAM - aanbevolen modellen

In ons assortiment vindt u non-ECC RAM in DDR4-versies die de prestaties van uw computer zullen verbeteren. Wij bevelen vooral modellen aan van Samsung, Micron en Hynix, aangezien dit de belangrijkste fabrikanten van DRAM-componenten zijn. 

Bekijk het volledige aanbod van esus-it.nl en kies de RAM die de prestaties van uw apparatuur aanzienlijk zal beïnvloeden. Als u niet zeker weet welk geheugen geschikt zal zijn voor uw computer - schrijf ons. Onze specialisten zullen u helpen het RAM-geheugen te kiezen dat bij uw toestel past. 

pixel