Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

RAM-geheugen voor een IBM / Lenovo laptop

( aantal producten: 366 )

RAM voor Lenovo laptops - verbeter de prestaties van uw computer

Loopt uw laptop traag en is het gebruik ervan erg vervelend? In tegenstelling tot wat u misschien denkt, hoeft u niet meteen aan de aanschaf van een nieuw apparaat te denken. Een eenvoudigere en zeker goedkopere oplossing kan zijn om wat extra RAM geheugen aan te schaffen, of om uw oude RAM geheugen te vervangen door efficiëntere modellen. In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende versies RAM-geheugen voor uw Lenovo-laptop, dus u zult geen problemen hebben om het juiste onderdeel voor uw computer te vinden. Bekijk ons volledige assortiment en ontdek het zelf!

Waarom voor ons kiezen? Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze uitstekende productkwaliteit. Alle Lenovo laptop RAM die wij verkopen is nieuw en merkgebonden. We hebben ook oudere typen RAM in ons assortiment, dus zelfs bezitters van oudere laptops kunnen bij ons terecht voor de juiste onderdelen. Bovendien bieden we volledige en geheel gratis technische ondersteuning voor onderdelen die bij ons zijn gekocht, dus we helpen u graag bij eventuele problemen.

Wij hechten er veel belang aan dat de kwaliteit van onze service van topniveau is. Daarom adviseren wij onze klanten graag bij elke fase van hun winkelervaring en zorgen wij voor hun comfort en veiligheid. Een van de grootste voordelen van winkelen bij ESUS IT is dat uw Lenovo laptop RAM tot drie jaar garantie heeft. Zo bent u beschermd tegen onverwachte defecten aan uw nieuwe component.

Wat voor RAM geheugen moet ik kiezen voor mijn Lenovo laptop?

Als u uw laptop wilt upgraden, moet u ervoor zorgen dat u compatibele onderdelen kiest. Niet elke Lenovo laptop RAM zal werken op alle modellen van Lenovo notebooks. U moet rekening houden met welk type en capaciteit van RAM-geheugen uw hardware is ontworpen voor. In geval van incompatibiliteit zullen de onderdelen die u koopt gewoon niet werken en zult u tijd en zenuwen verliezen met het vervangen ervan.

Waar moet u op letten? De chipsets van het moederbord van uw laptop zijn speciaal ontworpen om specifieke typen RAM te ondersteunen. Nieuwere hardware kan gemakkelijk overweg met DDR5, maar oudere modellen ondersteunen misschien alleen DDR4, DDR3 of zelfs DDR2.

Het is ook belangrijk om de maximale hoeveelheid RAM te controleren die uw laptop aankan. Het is niet altijd een goed idee om de grootste capaciteit te kopen die in een winkel verkrijgbaar is, omdat uw laptop dit misschien niet aankan.

Lenovo laptops - geheugen opwaarderen

U vindt enkele honderden verschillende RAM modellen in ons assortiment. Wij verkopen dobbelstenen met capaciteiten variërend van 2 tot 32 gigabyte. De klokfrequenties van de afzonderlijke dobbelstenen lopen uiteen van 667 tot 3200 MHz. U kunt onze handige filters gebruiken om u te helpen specifieke waarden te vinden. U kunt ook individuele producten bekijken

Als u vragen hebt over ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag uw twijfels weg te nemen en adviseren u bij het kiezen van het juiste RAM-geheugen voor uw Lenovo laptop.

pixel