Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

DDR4 SODIMM

( aantal producten: 220 )

DDR 4 RAM - esus-it.nl

RAM (Random Access Memory) is een belangrijk onderdeel dat nodig is voor de werking van elke computer of laptop. Door de verscheidenheid aan beschikbare modellen, moet u weten welke geheugenmatrijs geschikt zal zijn voor uw toestel. RAM-dobbelstenen op basis van de DDR4-standaard zijn erg populair. Deze wordt gekenmerkt door een hoge energie-efficiëntie en een grote bandbreedte. De spanning van 1,2 V in de DDR4 RAM-standaard maakt het mogelijk het energieverbruik dat nodig is voor de werking van de submodule aanzienlijk te verminderen, wat de reden is waarom dit type dobbelsteen het vaakst wordt gebruikt in serveroplossingen.

DDR4 voor laptop/notebooks

Het moederbord van uw laptop heeft een door de fabrikant opgegeven, specifiek aantal slots voor SO-DIMM RAM-botjes. Als u besluit RAM-botjes toe te voegen of te vervangen, kunt u de prestaties van uw apparaat verbeteren. Bij het kiezen van extra RAM, moet u rekening houden met de compatibiliteit van de componenten met het moederbord en de kloksnelheid van het huidige RAM. Het is de moeite waard om te onthouden dat sommige typen laptops worden gekenmerkt door het feit dat RAM-botjes permanent op het moederbord zijn gemonteerd - ze zijn gesoldeerd, dus in dergelijke gevallen wordt vervanging meestal oneconomisch.
De DDR4-standaard wordt nu ook veel gebruikt in laptops, hoewel deze aanvankelijk, vanwege de effectieve versnelling van het apparaat, vooral werd gebruikt in dobbelstenen die bedoeld waren voor servergebruik. Dit type RAM kan ook worden geïnstalleerd in apparaten waarvan de CPU slechts één slot heeft.

Wie heeft DDR4 dobbelstenen nodig? Deze standaard verbetert de prestaties van uw hardware, en RAM met voldoende capaciteit zal zeker van pas komen als u uw laptop gebruikt voor professionele doeleinden, multimedia-inhoud of als mobiele werkstations. Door DDR4 RAM te gebruiken, wordt uw laptop sneller en toch energiezuiniger.

Wat is het verschil tussen DDR4 en DDR 3?

De belangrijkste verschillen tussen de DDR3- en DDR4-standaard zijn onder meer het vereiste voltage. DDR4 ondersteunt 1,2 V en is een energiezuinige versie, aangezien de vorige standaard gebaseerd is op een spanning van ongeveer 1,5 V. DDR4 werkt tot 3200 MHz, wat bijna twee keer zo snel is als DDR3. Een ander belangrijk verschil is de maximale capaciteit - in DDR3 dobbelstenen is dat 16 GB, terwijl DDR4 dobbelstenen 128 GB aankunnen. Het is ook vermeldenswaard dat DDR4 RAM dobbelstenen twee keer zo snel gegevens verwerken als de DDR3 standaard.

Als u op zoek bent naar het beste, kijk dan eens naar componenten met hoge capaciteit die in dual-channel modus werken. Een hogere klokfrequentie in combinatie met een voldoende lage CL-latentie zal uw apparaat zo snel mogelijk laten werken. De DDR4 RAM die in ons aanbod is, zal het dagelijkse werk met grote hoeveelheden gegevens aankunnen.

pixel