HP RAM-geheugen

( number of products: 3140 )

Speciaal geheugen voor HP servers

De beste en stabiele werking van de server wordt verzekerd door speciaal RAM-geheugen voor HP met ECC-systeem (Error Correction Code). Dit type geheugen wordt gekenmerkt door een verlengde databus en de functie om samen met de gegevens de controlecode uit te zenden, die mogelijke transmissiefouten opvangt. Het ECC RAM maakt de vervanging mogelijk van een foutieve bit (single-error-correction) of van een paar bits (double-error-correction). Codecorrectie maakt een ononderbroken werking van de server mogelijk en zorgt voor systeemstabiliteit, hoewel dit niet noodzakelijk van invloed is op de hardwareprestaties.

In ons assortiment vindt u dedicated RAM voor HP servers die exact overeenkomen met de technische specificaties van uw server. Wij bieden zowel nieuwe modellen HP RAM geheugen, als gebruikte modellen die goed zijn onderhouden en goed zullen werken voor servertoepassingen. Als u niet zeker weet welk type dobbelsteen geschikt zal zijn voor uw HP server, schrijf ons dan - onze adviseurs zullen de componenten graag afstemmen op de hardwarevereisten van uw apparaat. 

I DO NOT AGREE
I AGREE, I WANT TO GO TO THE WEBSITE
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel