Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

PROCESSORS AMD EPYC

( aantal producten: 167 )

AMD EPYC - Krachtige serverprocessoren

Serverprocessoren werken non-stop en verwerken enorme hoeveelheden gegevens, en als gevolg daarvan moet hun ontwerp aan hogere eisen voldoen dan die van typische personal computers. AMD produceert al jaren serverprocessoren die concurreren met Intel Xeon-voorstellen. De Epyc-processorlijn wordt gekenmerkt door hoge prestaties, terwijl hij toch zuinig is qua stroomverbruik. Hoewel serverprocessoren verscheidene jaren continu werken, varieert hun energieverbruik naargelang zij in stand-by staan of gegevens verwerken.

AMD EPYC 2e generatie zijn de nieuwste server processoren van AMD die multi-threading mogelijk maken, waardoor het vermogen om data onder belasting te beheren toeneemt. Tegelijkertijd beschikken ze over een moderne architectuur met een verdubbelde kerndichtheid, wat resulteert in twee keer zo hoge prestaties bij bewerkingen, vergeleken met processoren van de vorige generatie.

AMD EPYC serverprocessoren - wat is er nieuw?

AMD EPYC-serverprocessoren in de nieuwe release garanderen een veel betere gegevensbeveiliging, gebaseerd op technologieën die versleuteling van afzonderlijke virtuele machines mogelijk maken. Root of trust controleert het BIOS van de opstartsoftware. Daarnaast maken versleutelde registerstaat, beveiligde input/output interface en proactieve geheugenversleuteling 2e generatie AMD EPYC processoren de beste oplossing voor moderne data-intensieve servers.

AMD EPYC voor servertoepassingen biedt de snelheid en prestaties die passen bij elk groot bedrijf dat afhankelijk is van de opslag en het verbruik van grote hoeveelheden computergegevens. Bovendien is de nieuwe lijn van AMD EPYC-processoren voorzien van een hybride architectuur op basis van een multi-chipstructuur die de processorkernen scheidt van de I/O-interfacebotten.

AMD EPYC - hoogtepunten

In ons aanbod vindt u AMD-processoren uit de EPYC-serie, speciaal voor serveroplossingen en datacenters. De processoren hebben, afhankelijk van het model, 8 tot 64 cores. De processoren uit deze serie kunnen tot 128 threads aansturen, wat de efficiëntie van de hele processor aanzienlijk verhoogt. Let bij het kiezen van een serverprocessor op de prestaties en de core Het aantal ondersteunde threads is ook een belangrijke parameter - het beïnvloedt de flexibiliteit van de gegevensverwerking.


Zoek uit hoeveel stroom een bepaalde processor verbruikt, zodat u de juiste voeding kunt kiezen om de server te allen tijde draaiende te houden. Ook belangrijk is de TDP parameter, die u vertelt hoeveel warmte-energie de processor afgeeft. Met deze informatie kunt u bepalen wat voor soort koellichaam u nodig hebt om de hele server goed draaiende te houden.

pixel