Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

DDR4 ECC REGISTERED

( aantal producten: 812 )

DDR 4 ECC - RAM

RAM (Random Access Memory) is een van de belangrijkste onderdelen die nodig zijn voor de werking van elke computer of laptop. Servers moeten worden uitgerust met een iets ander type RAM, bij voorkeur gebaseerd op de DDR4-standaard, die wordt gekenmerkt door energie-efficiëntie en een hogere verwerkingscapaciteit in vergelijking met de DDR3-standaard. Het voltage van 1,2 V van de DDR4 RAM-standaard vermindert aanzienlijk het stroomverbruik dat nodig is om de component te laten werken, wat uiterst belangrijk is in serveroplossingen.


Om de hoogste prestaties van de gehele server te bereiken, is het goed te kiezen voor ECC (Error Correction Code) RAM dobbelstenen - deze worden gekenmerkt door een verlengde databus en de functie om samen met de gegevens een controlecode te verzenden, die mogelijke transmissiefouten opvangt. ECC RAM zorgt voor een grotere systeemstabiliteit ten koste van de prestaties, en is dus ideaal voor servertoepassingen waarbij de juistheid van het schrijven en lezen van gegevens belangrijk is.

DDR4 ECC RAM voor servers

Elk moederbord heeft een door de fabrikant opgegeven aantal slots voor RAM-geheugenblokjes. Door ECC RAM-geheugen toe te voegen of te vervangen, kunnen de serverprestaties effectief worden verbeterd, en DDR4-standaardgeheugen biedt maximale voordelen. Bij het kiezen van extra RAM, moet u rekening houden met de compatibiliteit van de componenten met het moederbord en de kloksnelheid van het huidige RAM. DDR4 ECC RAM voor servers is een van de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn om de werking van uw IT-systeem te ondersteunen.

Op welke DDR4 ECC-parameters moet ik letten?

Bij het kiezen van RAM voor uw server, moet u aandacht besteden aan alle belangrijke parameters die iets zeggen over de prestaties van de component en de compatibiliteit met uw apparaat. Dus welke parameters van DDR4 ECC RAM zijn belangrijk?

Het eerste waar u op moet letten is het type servergeheugen. Tegenwoordig zijn de populairste types ECC UDIMM, ECC Registered (RDIMM) en Load Reduced (LRDIMM). Dit is zeer belangrijk omdat elke server of elk werkstation een specifiek type geheugen ondersteunt en als u een ander type geheugen installeert dan door de fabrikant is gespecificeerd, kan blijken dat het apparaat niet werkt. Een andere belangrijke parameter is natuurlijk de geheugenklok, omdat deze van invloed is op de snelheid waarmee gegevens worden gelezen.

In ons assortiment vindt u dedicated ECC RAM op basis van de beste DDR4-standaard, die is ontworpen voor servertoepassingen. U kunt kiezen uit componenten die voldoen aan de eisen van het server moederbord van uw bedrijf. Als u niet zeker weet welk type dobbelsteen geschikt zal zijn, schrijf ons dan. Onze consultants zullen met plezier de componenten afstemmen op de hardwarevereisten van uw server.

pixel