Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

RAM-Geheugen Gigabyte

( aantal producten: 105 )

DDR 4 Gigabyte RAM

DDR4 RAM is momenteel de populairste versie van RAM, en heeft zijn populariteit te danken aan zijn innovatieve technologie in vergelijking met vorige versies. Hij wordt gekenmerkt door hogere kloksnelheden, tot 3200 MHz, en een goede bandbreedte, terwijl het stroomverbruik wordt beperkt tot het bereik van 1,05-1,2 V. DDR4-geheugens met de laagst mogelijke CL (CAS latency) garanderen een minimale latency in verhouding tot de tijd tussen het verzenden van het verzoek en het lezen van de gegevens. 

Dedicated RAM voor Gigabyte behoort tot het beste RAM-geheugen voor zowel servertoepassingen als persoonlijk computergebruik. In ons aanbod vindt u RAM speciaal voor Gigabyte-apparaten in DDR 4-technologie met ECC-systeem, dat de stabiliteit van de server positief beïnvloedt. Dankzij de uitgebreide bus worden de verwerkte gegevens in real time gecontroleerd. Het maakt het mogelijk eventuele fouten in bits op te vangen door extra controlebits met het gegevenspakket mee te zenden. Op deze wijze worden, indien een fout wordt ontdekt, de enkelvoudige (single-error-correction) of de dubbele (double-error-correction) beschadigde bits gewijzigd. 

Gigabyte RAM DDR4 - typen

In ons aanbod vindt u DDR4 RAM dobbelstenen speciaal voor Gigabyte apparaten in UDIMM, DIMM of LR-DIMM formaat om de prestaties van uw hardware te verhogen. RAM in verschillende capaciteiten, van 8 tot zelfs 64 GB. Kies de juiste geheugengrootte en controleer de klokfrequentie - een hoge parameter in combinatie met een grote capaciteit garandeert een zo efficiënt mogelijke werking op grote hoeveelheden gegevens.  

Voor utiliteitscomputertoepassingen raden wij aan niet-ECC RAM te kiezen, hetgeen de verwerkingstijd niet nadelig zal beïnvloeden. ECC-geheugens garanderen gewoonlijk een betere stabiliteit van de werking van het systeem, en daarom worden zij vooral gebruikt in servers of andere eenheden waarvan de taak is gericht op een continue, ononderbroken werking. Voor personal computers kan ECC-geheugen de procesprestaties beïnvloeden.

Gigabyte geheugen - hoe te kiezen?

Let bij het kiezen van DDR4 RAM voor Gigabyte op het type pinnen - ze moeten compatibel zijn met de rest van de computeronderdelen. In ons aanbod vindt u krachtige RAM, die wordt gekenmerkt door een lage CL-factor. De tattingsfrequentie van Gigabyte RAM schommelt tussen 2133-3200 MHz, wat goed werkt in combinatie met zowel kleinere als grotere capaciteiten.  


Energiezuinig en krachtig dedicated RAM voor Gigabyte is een goede keuze als u op zoek bent naar componenten die continue werking ondersteunen of die u in staat stellen vrij om te gaan met grote gegevenspakketten, zoals bij het werken met veeleisende grafische programma's. Kleinere capaciteiten kunnen vrij worden gebruikt om de prestaties van uw thuis-pc te overklokken, terwijl u profiteert van een energiezuinige werking. 

Als u niet zeker weet welke Gigabyte DDR4 RAM zal werken met uw hardware - schrijf ons. Onze specialisten zullen u professioneel advies geven en u helpen de RAM te kiezen die aan uw verwachtingen zal voldoen. 

Als u niet zeker weet welke Gigabyte DDR4 RAM zal werken met uw hardware - schrijf ons. Onze specialisten geven u professioneel advies en helpen u de RAM te kiezen die aan uw verwachtingen voldoet. 

pixel