RAM-Geheugen Gigabyte

( number of products: 105 )

DDR 4 geheugen ram voor Gigabyte

DDR4 RAM is momenteel de populairste versie van RAM, en heeft zijn populariteit te danken aan zijn innovatieve technologie in vergelijking met vorige versies. Hij wordt gekenmerkt door een hogere kloksnelheid, tot 3200 MHz, en een goede bandbreedte, terwijl het stroomverbruik wordt beperkt tot het bereik van 1,05-1,2 V. DDR4-geheugens met de laagst mogelijke CL-parameter (CAS latency) garanderen een minimale latency wat betreft de tijd tussen het verzenden van een verzoek en het lezen van gegevens. 

Dedicated RAM voor Gigabyte behoort tot het beste RAM-geheugen voor zowel servertoepassingen als voor gebruik in personal computers. In ons aanbod vindt u RAM speciaal voor Gigabyte-apparaten in DDR 4-technologie met ECC-systeem, dat de stabiliteit van de server positief beïnvloedt. Dankzij de uitgebreide bus worden de verwerkte gegevens in real time gecontroleerd. Het vangt mogelijke fouten in bits op door extra controlebits met het gegevenspakket mee te zenden. Op deze wijze worden, indien een fout wordt ontdekt, de enkele (single-error-correction) of dubbele (double-error-correction) defecte bits gewijzigd.

Gigabyte RAM DDR4 - typen

In ons aanbod vindt u DDR4 RAM speciaal voor Gigabyte-apparaten in UDIMM-, DIMM- of LR-DIMM-formaat om de prestaties van uw hardware te verhogen. RAM in verschillende capaciteiten, van 8 tot zelfs 64 GB. Kies de juiste grootte van RAM en controleer de klokfrequentie - een hoge parameter in combinatie met een grote capaciteit garandeert het meest efficiënte werken met grote hoeveelheden gegevens.

Voor toepassingen in consumentencomputers raden wij aan niet-ECC RAM te kiezen, hetgeen de verwerkingstijd niet nadelig zal beïnvloeden. ECC-geheugen garandeert gewoonlijk een betere stabiliteit van de werking van het systeem, en wordt daarom vooral gebruikt in servers of andere eenheden waarvan de taak gericht is op een continue, ononderbroken werking. Voor personal computers kan ECC-geheugen de prestaties van de processor beïnvloeden.

Gigabyte geheugen - hoe te kiezen?

Let bij het kiezen van DDR4 RAM voor Gigabyte op het type pinnen - ze moeten compatibel zijn met de rest van de onderdelen van uw computer. In ons aanbod vindt u RAM met hoge prestaties, die wordt gekenmerkt door een lage CL-factor. De frequentie van Gigabyte RAM-geheugen schommelt in het bereik van 2133-3200 MHz, wat goed werkt in combinatie met zowel kleinere als grotere capaciteiten.  

Energiezuinig en krachtig dedicated RAM voor Gigabyte is een goede keuze als u op zoek bent naar componenten om continue werking te ondersteunen of om grote gegevenspakketten te verwerken, zoals bij het werken met veeleisende grafische programma's. Kleinere capaciteiten kunnen worden gebruikt om uw thuis-pc te overklokken, terwijl u toch energiezuinig blijft werken.

Als u niet zeker weet welke Gigabyte DDR4 RAM zal werken met uw hardware - schrijf ons. Onze specialisten geven u professioneel advies en helpen u de RAM te kiezen die aan uw verwachtingen voldoet. 

I DO NOT AGREE
I AGREE, I WANT TO GO TO THE WEBSITE
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel