Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

DELL HDD-SCHIJVEN

( aantal producten: 363 )

Schijven voor DELL

HDD-serverdrives voor DELL zijn componenten die zijn ontworpen om continu met geselecteerde servers te werken. In tegenstelling tot het populaire SSD-formaat, zijn magnetische schijven iets groter en werken ze trager omdat ze geen flashgeheugen ondersteunen. Zij zijn dan ook ontworpen voor het werk dat de opslag van grote hoeveelheden gegevens met zich meebrengt, en niet noodzakelijk voor een snelle toegang tot die gegevens.  


Ondanks de aanzienlijke populariteit van SSD's zijn magnetische opslagmedia niet uit de mode geraakt en worden ze nog steeds veel gebruikt wanneer er pakketten gegevens gedurende lange tijd moeten worden opgeslagen. Harde schijven voor DELL zijn een groot aantal componenten die in bepaalde parameters verschillen en meer of minder efficiënt kunnen zijn. Vanwege de verschillende doeleinden van servers kunt u een HDD kiezen waarmee u sneller toegang hebt tot bestanden, of een HDD die meer gegevens vasthoudt en is ontworpen voor continu gebruik van de server. 

In onze online winkel presenteren wij een groot assortiment HDD's voor DELL servers, die nuttig zullen zijn om optimale geheugenruimte voor de server te creëren, afhankelijk van de aangewezen functie. U kunt kiezen uit schijven van verschillende capaciteit, die, als gevolg van de gekozen interface, een verschillende bandbreedte zullen hebben. Dit zijn goede kwaliteitsequivalenten van de fabrikant met een garantie van de hoogste kwaliteit. 

Harde schijven voor Dell server - welke te kiezen?

Als u uw Dell serverhardware wilt voltooien, moet u de juiste dedicated schijven kiezen voor de door u gekozen omgeving. Hoewel de capaciteit van de schijf altijd het belangrijkste criterium voor de keuze is, is dat niet de enige parameter waar u op moet letten. Een goede dedicated HDD moet de juiste parameters hebben, aangepast aan de continue werking van de server, afhankelijk van het doel ervan.  

HDD-capaciteiten kunnen oplopen tot 20 TB, wat uiterst gunstig is voor opslagruimten waar grote hoeveelheden gegevens worden opgeslagen die niet voortdurend hoeven te worden geraadpleegd, maar slechts af en toe worden gebruikt. 

Kijk niet alleen naar de capaciteit, maar ook naar de schijfinterface. Deze moet compatibel zijn met de Dell server die u gebruikt en de onderdelen daarvan. Wij bieden Dell serverschijven in SATA- of SAS-interface. Het SAS-formaat beïnvloedt de prestaties van de harde schijf, zodat het een goede keuze is voor servers die vaak gegevensbestanden moeten uitwisselen.  

Niet elk apparaat kan SAS HDD's ondersteunen. Als uw server alleen compatibel is met een SATA-controller, kies dan een schijf met een compatibele interface. Dit is een goede oplossing voor servers die zijn ontworpen voor de opslag van gegevens, zoals bewakingsbeelden, die niet vaak worden gebruikt. 

Let ook op de cache parameter. Het is verantwoordelijk voor de prestaties van de schijf, dus als u van plan bent de opgeslagen gegevens vaak te gebruiken, kies dan een schijf met de hoogst mogelijke cachewaarde. Voor serverwerk met ongebruikte gegevens kunt u een HDD met een kleinere cache kiezen. Hij zal veel trager reageren op verzoeken, maar snelle toegang tot gegevens is voor zo'n server niet nodig.

DELL serverschijven - aanbieding

In ons assortiment vindt u speciale DELL serverschijven die zijn ontworpen voor gebruik in PowerEgde servers. U kunt kiezen uit componenten met een capaciteit van 1 tot 18 TB, die perfect zijn als reserveonderdelen of componenten om de functionaliteit van de server uit te breiden.  

Onder de DELL server drives vindt u componenten met verschillende parameters, waardoor u de componenten vrij kunt aanpassen aan de eisen van het gebruik van de server. Elke aandrijving die op onze website verkrijgbaar is, wordt gedekt door garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de aandrijving van de hoogste kwaliteit kiest.  


Als u niet zeker weet welke schijf de juiste is, schrijf ons dan - onze specialisten zullen al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het kiezen van de apparatuur op basis van het beoogde gebruik.

pixel