Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

UPS

( aantal producten: 130 )

Voedingen voor servers – typen

Fysieke servers, als complexe technische apparaten, worden gekenmerkt door een ononderbroken werking en moeten jarenlang zonder stroomonderbrekingen functioneren. Daarom moeten geschikte voedingen worden gekozen om te voldoen aan de eisen van een goed functionerende server. Ons assortiment omvat UPS onderbrekingsvrije voedingen voor servers, die in een rack kunnen worden gemonteerd. Zo kunt u uw serverruimte gemakkelijk netjes houden.

UPS-systemen zijn ontworpen om apparatuur te laten werken in geval van een stroomstoring of -uitval. Let bij het kiezen van een UPS op de technische parameters. Het belangrijkste punt zal de technologie zijn waarop zij is gebaseerd - online UPS houden de spanning in stand en verwerken deze non-stop, terwijl line-interactive power supplies pas in werking treden bij uitval of wegvallen van de netspanning.

Bedenk dat online voedingen door hun constante werking meer stroom verbruiken en door de aard van de continue activiteit voldoende koeling nodig hebben. Het is echter een goede oplossing voor apparaten die gevoelig zijn voor spanningsveranderingen - waardoor de problemen in verband met het overschakelen van netvoeding op batterijvoeding worden geëlimineerd.

Wij bieden ook PDU's, stroomverdelers voor de distributie van netvoeding of batterijvoeding (van de UPS) naar netwerkapparatuur. Zij hebben een groot aantal aansluitingen zodat vele eenheden kunnen worden aangesloten, en de mogelijkheid om ze in een rek te monteren maakt ze functioneel. Dankzij PDUs bereikt u een optimale energie-efficiëntie.

Voedingen voor servers - waar moet ik op letten?

De belangrijkste technische parameters van voedingen zijn nominaal en maximaal vermogen, reservetijd en fasespanning. Om de werking van servers te beschermen, is het raadzaam te kiezen voor voedingen met batterijen, die worden gekenmerkt door een lange back-up tijd.

Ons assortiment omvat toweraccu's voor externe energieopslag of speciale rackaccu's voor kleinere servers. Wij bieden ook een selectie van speciale accessoires, waarmee u uw stroomvoorzieningssysteem kunt uitbreiden met de mogelijkheid van UPS-beheer op afstand. Hiermee kunt u de instellingen van de vermogensregelaar configureren.

Welke voedingen moet ik kiezen?

Ons assortiment omvat UPS en PDUs die geschikt zijn voor elke serverruimte. Voor een optimaal energiebeheer raden wij aan beide typen voeding te combineren. Onze batterijback-ups zijn ontworpen om het vluchtige geheugen van stroom te voorzien in geval van een stroomstoring en maken het mogelijk veilig een back-up te maken van gegevens in een niet-vluchtig geheugen.

pixel