Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

TOEGANGSPUNT (ACCESS POINT)

( aantal producten: 210 )

Toegangspunten in het kantoor

Wi-Fi is nu niet alleen in woningen een standaard. Ook in grote kantoren wordt afgestapt van het gebruik van bekabelde internetverbindingen. Om de toegang tot het internet te maximaliseren, worden Access Points gebruikt om het bereik van het lokale netwerk uit te breiden, zodat draadloze apparaten met het internet en servers kunnen worden verbonden. Om het potentieel van het netwerk te maximaliseren, kiest u een toegangspunt dat aan de belangrijkste technische criteria voldoet.

Let in de eerste plaats op de sterkte van de zender en de ondersteunde communicatietypes - de meeste modellen ondersteunen de Wi-Fi-standaard. In ons aanbod vindt u Access Points die werken in 2.4 GHz, 5 GHz, en die beide standaarden combineren. In kantoren en grote bedrijfsruimten, b.v. magazijnen, zijn Access Points met een mogelijk hoog zendvermogen de beste keuze - 26 dBm is het maximaal toegestane vermogen, gereguleerd door de Europese wetgeving. Het zal u de best mogelijke netwerkdekking geven.

Let ook op de antennes. In ons aanbod vindt u Access Points met zowel externe als ingebouwde antennes die de signaalkwaliteit verbeteren en een groter gebied bestrijken. Het is de moeite waard te kiezen voor modellen met een PoE (Power over Ethernet) module, waarvan de installatie geen aparte voeding vereist, maar alleen hoeft te worden aangesloten op een router of switch.

Access Points in de woning

De moderniteit van woningen vereist de aanleg van een goed internetnetwerk waarmee u uw domotica zonder complicaties kunt beheren. Dankzij Access Points kunt u gemakkelijk het hoogst mogelijke niveau van radioverbinding bereiken van apparaten die het comfort van uw dagelijks leven moeten beïnvloeden.

Ze worden niet alleen gebruikt om de toegang tot persoonlijke netwerkapparatuur zoals computers, tv's en printers te vergemakkelijken, maar ook om maximale functionaliteit te bereiken in slimme thuissystemen. Door een access point te gebruiken, vergroot u het bereik van uw netwerk, niet alleen binnen het gebouw, maar ook daarbuiten.

U kunt in uw tuin gemakkelijk gebruik maken van het internet, zodat er geen bekabeling nodig is om systemen voor het beheer op afstand van toegangspoorten of camera's aan te sluiten.

Welk toegangspunt te kiezen?

In ons aanbod vindt u toegangspunten die zijn aangepast aan uw voorkeuren en behoeften. Wij raden u aan de apparaten te kiezen op basis van de verwachte toepassingen - u kunt kiezen voor een enkel Access Point dat het hele huis dekt of een set van meerdere Access Points voor toepassingen binnen en buiten.

 Creëer een netwerk van lokale apparaten van de beste kwaliteit en kies apparatuur met PoE-poorten. Hierdoor kunt u het Access Point van stroom voorzien door het gewoon op de router aan te sluiten. Indien u niet zeker bent welk toestel voor u geschikt is, schrijf ons - onze specialisten zullen u professioneel advies geven.

 

pixel