Opslaan in de boodschappenlijst
Een nieuwe boodschappenlijst maken

APPLE MAC MINI

( aantal producten: 39 )

RAM voor de Apple Mac Mini - onze selectie

Tegenwoordig hoeft een desktopcomputer niet meer te worden geassocieerd met een reeks componenten in een grote kast. Steeds meer desktop-pc's zijn beschikbaar in miniformaat, met Apple als koploper. Heeft u zo'n apparaat en bent u op zoek naar extra opslagruimte? We hebben hier RAM voor de Apple Mac Mini voor u voorbereid. Bekijk de details van ons aanbod. Wij bieden een breed scala aan geheugen tegen aantrekkelijke prijzen.

RAM voor de Apple Mac Mini - wat heb je meer RAM nodig?

Waarom investeren in RAM voor uw Apple Mac Mini? Random Access Memory is niets meer dan het werkgeheugen van een computer. Het is een van de belangrijkste onderdelen van uw apparaat zonder welke het niet eens zal draaien. RAM stelt u onder andere in staat om een muziekspeler, videospeler of tekstverwerker tegelijkertijd te gebruiken en meerdere tabbladen in een webbrowser te openen. Als u meerdere tools, programma's en toepassingen tegelijk op uw Apple Mac Mini wilt kunnen gebruiken, zal de RAM die in ons assortiment beschikbaar is ervoor zorgen dat uw PC soepel draait.

Wanneer is het de moeite waard om te besluiten het RAM-geheugen in de Mac Mini te upgraden?
Elke desktop computer heeft een bepaalde hoeveelheid werkgeheugen. Maar u kunt het uitbreiden op manieren waardoor het nog beter werkt. Wanneer moet u het RAM-geheugen in uw Mac Mini upgraden? Als u een vertraging in de prestaties van uw Mac Mini opmerkt, kunt u deze investering overwegen. U kunt ook meer RAM-geheugen aan uw Mac Mini toevoegen als u bepaalde programma's sneller wilt laten werken. Veel mensen die hun Apple computer gebruiken als werkinstrument besluiten de overstap te maken. Dat geldt ook voor grafisch ontwerpers en redacteuren. Gamers hebben ook meer RAM geheugen nodig.

Een breed scala aan RAM-geheugen voor de Mac Mini

Waarom zou u ervoor kiezen het RAM-geheugen in uw Apple Mac Mini bij ons te upgraden? Eerst en vooral omdat we een zeer ruime selectie van geheugen voor u hebben samengesteld, zodat u gemakkelijk een component kunt vinden die aan uw behoeften voldoet en ook compatibel is met uw computermodel. Wij bieden versies met geheugen variërend van 1 tot zelfs 32GB. U vindt geheugen dat past bij Apple computermodellen zoals:

➤ Mini Early 2006
➤ Mini Mid 2007
➤ Mini Early 2009
➤ Mini Mid 2010
➤ Mini Mid 2011
➤ Mini Late 2012
➤ Mini Late 2018

Zoals u kunt zien, hebben wij vele versies van Apple's miniatuur desktop computer in ons assortiment opgenomen.

Onze RAM voor Mac mini - werkt gegarandeerd naar behoren

Als u RAM voor de Apple Mini bij ons koopt, weet u zeker dat het bestelde onderdeel 100% bij uw computermodel past. Wij garanderen ook dat het geheugen dat wij aanbieden het equivalent is van een gecertificeerd onderdeel dat speciaal voor uw Apple apparaat is gemaakt. Ons RAM wordt naar behoren getest, en wij verkopen alleen onderdelen die de testfase de eerste keer hebben doorstaan.

Het is ook vermeldenswaard dat alle onderdelen gedekt zijn door een garantieperiode van 3 jaar. Dus als er iets mis is met de Apple Mac Mini RAM die u bij ons heeft besteld, blijven de kosten voor reparatie of vervanging bij ons. U heeft tot 14 dagen vanaf de datum van aankoop om uw bestelling te retourneren. U hoeft geen reden op te geven voor uw beslissing. Alvorens tot aankoop over te gaan, is het echter de moeite waard de gedetailleerde specificaties van elk geheugen te lezen. Alle door ons aangeboden artikelen zijn in detail beschreven.

Als u twijfels hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden volledige technische ondersteuning. Wij staan zowel telefonisch als via online chat tot uw beschikking.
Bovendien garanderen wij een snelle orderverwerking (niet meer dan 48 uur). Voor bedrijfsklanten is het mogelijk om aankopen te doen op basis van leasing. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie.

pixel